Magazin > VIP
68 ogledov

Tako je Donald (spet) ponižal Melanio

Melania Trump Profimedias
Donald in Melania Trump sta spet postala tarči tujih medijev, saj naj bi se ameriški predsednik nespoštljivo vedel do svoje žene, ta pa naj bi se ga celo bala.

Melania Trump in Donald Trump sta na govoru na Floridi spet postala glavna tarča tujih medijev. Tako ameriški, britanski kot tudi nemški mediji znova opisujejo Donaldov odnos do žene Melanie. Na posnetku, kjer predsednika in njegovo ženo na letališču pričaka vozilo, je razvidno, da se je Donald usedel v avto in za seboj zaprl vrata, ne da bi počakal na Melanio. Ta se je ustavila pred njegovimi vrati in se nato odločila v vozilo vstopiti iz druge strani.

Ob moževem dotiku se je zdrznila

Med govorom na Floridi, ki ga je Melania začela z molitvijo, jo je Donald vmes prijel za nadlaht, ta pa se je ob njegovem dotiku kar malo zdrznila. Nemška revija Bunte je na svoji spletni strani zapisala, da je Melania ob njegovem dotiku 'trznila od strahu' in da se očitno še vedno ne počuti dobro v vlogi prve dame. Pišejo, da ta ni vajena takšne pozornosti in da je očitno tudi moževa prisotnost na teh dogodkih ne pomirja. "Med njima ni čutiti harmonije," so še zapisali v nemškem mediju.

 
Komentarjev 37
  • maresem 10:57 22.februar 2017.

    Ti pa veš pametnjakovič, si hujši od leksikona.

  • Harrison 07:23 22.februar 2017.

    Točno predno je začela z oče našem. Ne vem kaj gledaš in kam jo gledaš ???

  • Žurnalček 23:06 21.februar 2017.

    Tvoj problem je tako težek , da bolje da ne čitaš nič , dokler se ti ne razvije kritičen duh , s katerim potem lahko preverjaš v sebi , kaj si prečitala in kaj je od tega res ! Barvanje ...prikaži veče las pa tu ne pomaga !