Magazin > VIP
23 ogledov

Tako je George zasnubil Amal

 Amal Alamuddin FameFlynet
Prstan, ki ga je George Clooney nataknil odvetnici Amal Alamuddin, je stal 540 tisoč evrov.

36-letni Amal Alamuddin je uspelo nemogoče. Ujela je najbolj zaželenega samca na planetu Georgea Clooneyja.

Sedaj se je razvedelo, kako je potekala zaroka. George je pred njo padel na kolena in jo zaprosil za roko, na katero je nataknil sedem karatni prstan pravokotne oblike. Zanj je odštel 540 tisoč evrov.
Večer sta sicer začela z večerjo v njegovi vili v Los Angelesu, v kateri ji je skuhal večerjo, ki je lepotici očitno teknila.

George se je zaroke lotil na zelo klasičen način. Marca je oskarjevec z Amal in njeno družino odpotoval v Dubaj, kjer je najprej za dovoljenje vprašal očeta 36-letne Britanke z libanonski koreninami.

George se je za naklonjenost lepotice zelo trudil. Spoznala sta se na neki dobrodelni prireditvi. Amal je kar trikrat zavrnila igralčevo povabilo na zmenek. Pred njimi je kar lep čas skrivala tudi svojo telefonsko številko. Ko jo je George pod pretvezo, da bi z njo rad pogovoril o kršitvah človekovih pravic, povabil na večerjo, je Amal končno privolila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.