Magazin > Bizarno
269 ogledov

Tako je Hrvatica med tekmo izolirala moža Slovenca

Marijana Kužina Facebook
Hrvaška manekenka je na svojem Facebooku objavila fotografije, na katerih je pokazala, kako sta se z možem Slovencem pošalila med rokometno tekmo.

Marijana Kužina Žugelj, nekdanja hrvaška miss Universe, je na svojem Facebooku objavila fotografije, na katerih je pokazala, kako sta se z možem, ki je Slovenec, pošalila na račun medsosedskih odnosov. Med rokometno tekmo ga je posedla na tla in okoli njega po tleh nalepila papirčke in označila 'majhno ozemlje Slovenije'.

Kot je za portal Šibenik IN povedala Dalmatinka, sta najprej želela stanovanje prelepiti tako, da bi samo postavila mejo na sredini kavča, a sta se odločila, da bosta zadevo naredila drugače. "Vse je bila le dobra šala, na račun katere smo se nasmejali do solz. Poklicala sva prijatelje in sva se odločila, da jih pričakava tako – vsak na svojem ozemlju. Najprej sva hotela stanovanje razdeliti na pol, a sva se potem spomnila, da je Slovenija veliko manjša od Hrvaške," je v smehu povedala manekenka.

"Naredili smo še Piranski zaliv, ki predstavlja slovenski izhod v svet, zato da je lahko Damjan prišel do pijače in hrane. Vsi smo se imeli lepo, zabavali smo se in se smejali. Prijatelji so bili nad idejo navdušeni," je povedala Marijana in potrdila, da se večkrat 'delata norca' iz medsosedskih odnosov in da zato, ker sta Hrvatica in Slovenec, v zakonu nimata težav.

 
Komentarjev 2
  • kapibara 18:33 02.februar 2017.

    Sedaj ji lahko pove še tisti vic. Kako zapreš ŽE odprto steklenico šampanjca..?

  • KOJAK 14:48 02.februar 2017.

    Me zanima kako je zgledalo po tekmi :)