Magazin > VIP
495 ogledov

Tako je ime sinu Stančke Šukalo in Richieja Ruska

stančka šukalo, richie rusko mediaspeed
Nekdanja manekenka Stančka Šukalo je pretekli teden povila dečka.

Pevec Richie Rusko in manekenka Stančka Šukalo sta postala starša. Lepotica je pretekli teden povila dečka, ki je ob rojstvu tehtal 3600 gramov, velik pa je bil 56 centimetrov.

Stančka je na Facebooku objavila dobrodošlico, ki je njo in sinčka Kyla pričakala, ko sta prišla iz bolnišnice, in ob fotografijah zapisala: "In, ko imas najlepšo dobrodošlico tega sveta in najbolj zlatega očkota na svetu!!!"

 

 



Paru čestitamo!

Komentarjev 3
  • Majazmaja 14:20 24.november 2015.

    Kyle Memidžanović ... Lepo, da imamo po Amber in Ruby Čop še enega fanta, ki anglosaksonsko ime kombinira s podalpskim priimkom. Ampak ok, važno, da je Kil oz. Kajl zdrav in da ima 'najbolj zlatega OČKOTA na svetu!'Drugače imamo ...prikaži več pri nas enak biser: žena moževega brata je svoji hčeri poimenovala Tya in Lia, kljub temu, da nas krasi tipičen slovenski priimek z ž-jem in dvema č-jema. Do težav pride pri pisanju, ko se ime Lia sklanja: Lia, Lie, Lii itd. Svakinja ime sklanja kot Lia, Lie, Liji itd. in popeni vsakič, ko kdo napiše npr. Lii za rojstni dan :) Seveda ne zna pojasniti, od kod ta njen dodatni j :)

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:35 24.november 2015.

    Predvidevam, da bo ta otrok odraščal v Sloveniji, hodil v slovenske vrtce in šole.... ne bo mu lahko s tem imenom in priimkom, saj smo alergični na drugačnost, še bolj na snobizem. Je pa tako ime logična izbira ...prikaži več za nekoga, ki je sedaj Rusko Richie, pri prihodu v SLO pa se je imenoval Rusmir Memidžanović... Nepotrebni kompleksi in skrivanje za nekim umetniškim imenom

  • patron 10:30 24.november 2015.

    kakšna glupa imena....hči bo pa kajla