Magazin > VIP
687 ogledov

Tako je izvedela za Schumijevo nesrečo

corinna schumacher in sabine kehm Profimedias
Za tragično novico je izvedela od francoskega novinarja.

Menedžerka Michaela Schumacherja, Sabine Kehm, je za portal Sportbuzzer povedala, kako je izvedela za nesrečo svojega šefa, ki se je v Alpah ponesrečil med smučanjem in utrpel tako hude poškodbe možganov, da je bil nekaj časa v komi.

"Bila sem pri starših, kjer smo praznovali božič. Poklical me je francoski novinar. Michael Schumacher naj bi se ponesrečil in želel je potrditev. Že popoldne sem vedela, da je situacija resna. Naslednje jutro sem že bila v bolnišnici v Grenoblu,“ je povedala 52-letnica, ki jo je nato čakalo težko delo. Novinarjem je poskušala posredovati čim več informacij, pri tem pa je morala ščitit Schumijevo zasebnost. "Michael je javna oseba in javnost ima pravico izvedeti, da se je nekaj zgodilo. Takoj smo povedali, da se je zgodilo nekaj resnega,“ je še povedala Kehmova, ki pa sedaj z mediji ne deli več informacij o zdravstvenem stanju sedemkratnega prvaka v formuli ena.

Kehmova in Schumacher se poznata že od leta 1994. Leta 2000 je postala njegova tiskovna predstavnica, pozneje pa je prevzela še vse posle, ki jih je opravljal Schumacherjev nekdanji menedžer Willi Weber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.