Magazin > VIP
83 ogledov

Tako je končala Zsa Zsa Gabor

Frederic von Anhalt Zsa Zsa Gabor Profimedias
Mož pokojne Gaborjeve jo je v cerkev, v kateri so se poslovili od nje, prinesel v torbici.

Pogrebne maše se je udeležilo okoli 100 ljudi, v središču pa je bil igralkin zadnji mož Frédéric Prinz von Anhalt. Von Anhlat se je v 40-minutnem govoru poklonil pokojni ženi, ki jo je v torbici Louis Vuitton prinesel v cerkev. Njena želja naj bi bila, da ima na pogrebu govor le on.

V svojem nastopu je zbranim povedal njuno zgodbo. Čeprav se je vse skupaj začelo kot zgodba za medije, je njuno skupno življenje opisal kot zabavno. "Potovala sva po svetu. Srečala sva papeže, predsednike, bila sva v Beli hiši, pri angleški kraljici. Vse sva videla. Zelo sva se zabavala. In potem je imela leta 2002 prometno nesrečo," je povedal vdovec. Po nesreči so Gaborjevo začele pestiti hude zdravstvene težave. Zadela jo je kap, morali so ji amputirati nogo. Slednje naj bi von Anhalt pred ženo skrival kar tri leta.

Frederic von Anhalt Zsa Zsa Gabor | Avtor: Profimedias Profimedias
Njeno smrt je opisal kot lepo in nebolečo. "Umrla je mirna," je dejal. Von Anhalt je obljubil, da bo poskrbel, da je ne bodo pozabili in da bodo o njej še govorili. 

Na slovesnosti ni bilo znanih obrazov. Večji del občestva so predstavljali predstavniki medijev. "Moja žena je izbrala napačen dan za smrt. Umreti bi morala ali teden prej ali januarja, ko se vsi vrnejo," je dejal von Anhalt.

Čeprav je bilo sprva rečeno, da bodo Gaborjevo pokopali poleg sester, pa je von Anhalt napovedal, kot poroča The National Enquirer, da bo igralka pokopana v Budimpešti poleg svojega očeta. 

Komentarjev 1
  • micika 14:05 03.januar 2017.

    mađarica je bila faca,vedno skrivala leta,zmeraj bila mlajša in ne starejša