Magazin > VIP
82 ogledov

Tako je potekalo prvo srečanje med Mirelo in Andrejem

Big Brother Saša Despot
Mirela je v domačem kraju doživela nekaj, česar ni pričakovala.
Mirelo so v domačem kraju presenetili z lepim sprejemom, v objem ji je skočil mlajši sin, presenetilo pa jo je tudi pozitivno srečanje z bivšim partnerjem Andrejem.
 
"Tako je, čestitat mi je prišel tudi Andrej in nad njegovim odzivom sem bila zelo presenečena. Povedal mi je, da je glasoval zame, opravičil se mi je za nekatere izjave v medijih, a ga povsem razumem, da je bil jezen in prizadet, v miru pa sva se pogovorila tudi glede sina in še se bova. Mislim, da mi skrbništva ne misli vzeti. Aljažek je sedaj pri meni, ravno nabira jagode, ko me je videl, pa je od veselja planil v jok. Starejšega sina še nisem videla, ker jih ni tukaj, me je pa presenetilo, da me ustavljajo in čestitajo tudi njegovi sošolci. Na splošno so odzivi zelo lepi," pravi Mirela, ki si je sinoči končno lahko odpočila.
 
V šovu so ji pogosto očitali, da ne misli na svoja otroka in to, da ju bodo v šoli zafrkavali, a Mirela pravi, da otroka nista imela slabih izkušenj.
 
"Sorodnica, ki dela v šoli, mi je povedala, da so se s starejšim pogovarjali in da ni bilo težav, mlajši pa tega niti ni spremljal, so ga pa sošolci spraševali, ali bomo še družina, glede na to, da se je mamica zaljubila v drugega. To me sprašuje tudi sedaj, a mu poskušam vse lepo razložiti, kot je za njegova leta primerno. Za enkrat je vse v redu in je povsem vesel otrok," dodaja.
 
Mirela pa se je preko predstavnice za odnose z javnostjo slišala tudi z Markom, s katerim sta se dogovorila, da se bosta srečala in pogovorila. Kraljica BB šova trenutno živi pri starših, vendar je že zavihala rokave in išče svoj dvorec oziroma za začetek najemniško stanovanje.
 

Komentarjev 3
  • tecumseh_1975 12:47 13.junij 2016.

    sam tko.. a ji ni enkrat marca grozil s Čeferinom?

  • primorka 19:16 12.junij 2016.

    Mirela,čeprav te ne poznam ti čestitam in pamet v glavo. PAZI NA DENAR ! Sedaj boš imela 2x več "prijateljev" !

  • oktipus 09:06 12.junij 2016.

    Ja seveda ji je Andrej prišel čestitat, če je pa osvojila 50 jurjov... Mislim ta Mirela je tako naivna, da se lahko samo smejiš... Njo lahko vsak okol prnese.