Magazin > VIP
46 ogledov

Tako je princ George preživel prvi božič

princ George EPA
Za vojvodinjo Catherine in princa Williama je bil letošnji božič zelo poseben, saj je prvi, ki sta ga preživela s sinom Georgeom.

Ameriška spletna stran Us Weekly ekskluzivno poroča, kako so potekala praznovanja s princem Georgeom na čelu. Vse skupaj se je seveda začelo v torek, na predbožični večer.

Sredi dneva: Kate in William prispeta v Sandringham, kjer letos preživljajo božične praznike. Služabniki so znosili vsa božična darila v posebno rdečo sobo in jih uredili po imenih. Kate je medtem morala spakirati kovčke s petimi različnimi opravami za vsak dan.

Ob 17. uri: Čas za čajanko in prvo izmenjavo daril.

Ob 20. uri: Obvezna garderoba - večerna eleganca. Odrasli so se dobili v salonu na ginu in toniku, potem je sledila obilna večerja. Princ George je bil skupaj z ostalimi mladimi bratranci in sestričnami v otroški sobi pod varstvom varuške Jessie Webb. "Otrokom vstop v jedilnico ni dovoljen, dokler se ne znajo obnašati," je pojasnil nekdanji kuhar palače, Darren McGrady.

Ob 22. uri: Vse dame, vključno s kraljico, se umaknejo in pustijo moške pri njihovi debati.

Božični dan

Ob 8. uri: "Družina se zbudi in v nogavicah najde manjša darila, ter sadje ob vznožju postelje," pojasni kraljevi sodelavec, Robert Jobson.

Ob 11. uri: Družina se s kraljico na čelu odpravi k maši, kar je mali princ tokrat izpustil. "Najmlajši člani kraljeve družine ne gredo v cerkev," dodaja Jobson.

Ob 13. uri: Čas za kosilo z dvema puranoma. Sledi sladica s tradicionalnim božičnim pudingom. V zgornjem nadstropju kuhar postreže purana otrokom.

Ob 15. uri. Družina se zbere v salonu s kaminom, kjer si po televiziji obvezno ogledajo kraljičin govor.

Ob 20. uri: Še več hrane. Večerja s tremi hodi in s čokoladno rolado.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.