Šport
45 ogledov

Tako je svoj nastop videl Flisar

filip flisar Facebook
Uvodna tekma nove sezone svetovnega pokala v smučarskem krosu se ni končala po željah Filipa Flisarja.

Slovenski smučarski krosist je na prvi tekmi v Val Thorensu izpadel v osmini finala in osvojil končno 18. mesto. Zmagal je Francoz Jean Frederic Chapuis pred rojakom Sylvainom Miamillierjem in Švedom Victorjem Norbergom Oehlingom.

Flisar je startal dobro, bil na drugem mestu za Švicarjem Jonasom Lenherrjem, nato pa ga je v enem od zavojev prehitel Francoz Jonas Devouassoux. Mariborčan je tako zasedel tretje mesto, končno 18.

Slovenski smučarski as je z objavo na družabnem omrežju Facebook sporočil, da s svojim nastopom nikakor ne more biti zadovoljen. ''Tako je potekala moja prva tekma v svetovnem pokalu,'' je zapisal šaljivi Flisar.

Padel tudi na 'popravnem izpitu'

V soboto je bila na sporedu druga tekma v smučarskem krosu, ki pa se je za Flisarja prav tako končala v osmini finala. Mariborčan je tekmoval v drugi skupini in bil v njej zadnji, četrti. Pred njim so bili Kanadčan Brady Leman, Avstrijec Thomas Zangerl in domačin Jonas Devouassoux.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.