Magazin > VIP
64 ogledov

Tako je videti avto, ko ga razbije Severina

Severina Zavarovalnica Triglav
1/4
Youtube
Ste že videli, kaj lahko s pomočjo kija in krtače jeklenemu konjičku naredi priljubljena hrvaška pevka Severina?

Zavarovalnica Triglav je v sodelovanju s pevko Severino posnela duhovit oglas, ki ozavešča o tem, da so zavarovalniške goljufije kaznivo dejanje in da povzročajo veliko škodo zavarovalnicam ter z višanjem premij tudi vsem poštenim zavarovancem. Videospot pripoveduje zgodbo o fantu, ki svoj avtomobil pripelje na zavarovalnico in se trudi cenilca s svojo bujno domišljijo prepričati, da mu je vso škodo na avtomobilu povzročila Severina. (Video si oglejte zgoraj.)

Priljubljena pevka je z veseljem pristala na snemanje oglasa in ob tem povedala, da se ji je scenarij zdel sladek in duhovit. "Tudi sama menim, da prevare v življenju niso sprejemljive nikjer, saj z njimi na koncu ogoljufamo tudi sami sebe," pa je povedala o temi oglasa.

Znesek prevar tudi do 77 milijonov evrov

Iz zavarovalnice so nam ob tem sporočili zanimiv podatek. Britansko združenje zavarovalničarjev ocenjuje, da naj bi zavarovalnicam uspelo odkriti prevare v višini štirih odstotkov obračunanih kosmatih zneskov škod, medtem ko naj bi bilo neodkritih prevar za šest odstotkov čistih prihodkov od zavarovalnih premij.

Če te odstotke uporabimo v primeru Skupine Triglav, ocenjen znesek prevar znaša lahko do 77 milijonov evrov. Lansko jesen je zavarovalnica izvedla raziskavo o percepciji in razumevanju posledic zavarovalniških goljufij, ki je pokazala, da zavarovalniške goljufije večinoma niso prepoznane kot etično sporne. S kampanjo so zato želeli na prijazen in humoren način izpostaviti, da sta preprečevanje in odkrivanje goljufij naloga vseh nas, saj njihove negativne posledice občutimo vsi.

Komentarjev 1
  • nobilis 15:34 17.april 2013.

    Največji prevaranti so na Zavarovalnici Triglav, to povem iz lastnih izkušenj. In to iz primera ko v nesreči nisem bil kriv, ko so policaji izjavili da nisem kriv in s forenzičnim mnenjem ki govori da je druga stran kriva. Povzročitelj ...prikaži več je celo podpisal je evropsko poročilo da JE kriv, so mi priznali samo 2/3 škode.Zato sem vse prenesel drugam....cenejši ZAVAROVALNICI MARIBOR.Lp