Magazin > VIP
6446 ogledov

Tako je videti maščevanje mlade milijarderke

athina onassis Profimedias
Athina Onassis ve, kaj njenega moža najbolj boli.

doda miranda | Avtor: Instagram Instagram
Kot je znano, je Athina Onassis, vnukinja milijarderja Arija Onassisa, ki je podedovala vso njegovo premoženje, spomladi vložila ločitvene dokumente. Njeni varnostniki so jo namreč obvestili, da so njenega soproga, Dodo de Mirando, ujeli v postelji z drugo žensko.

Ločitev bo umazana. Doda namreč zahteva 400 milijonov evrov, čeprav mu pripada le 11 milijonov. Par je namreč podpisal predporočno pogodbo, v kateri je verejetno zapisano tudi, kako si bosta razdelila konje.

Athina je očitno prepričana, da je vse njeno. Svojemu soprogu, ki se tako kot ona profesionalno ukvarja z jezdenjem, je namreč prepovedala stike s konjem Cornettom K, vrednim 1,3 milijona evrov. Najela je varnostnike, ki so noč in dan v hlevu in pazijo, da se Doda zmagovalnemu žrebcu ne bi preveč približal. "Žalostno je, da prideš na delovno mesto in se ne smeš dotakniti svojega najboljšega prijatelja. Tudi jabolka mu ne smem dati,“ je na družbenem omrežju potarnal nezvesti soprog in dodal, da upa, da bo pravici zadoščeno.

Zakonca, ki sta bila poročena 11 let, se bosta morala zmeniti čim prej. Doda želi namreč s Cornettom nastopiti na turnirju v Barceloni, ki bo že čez nekaj dni. O sporu sicer odloča sodišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.