Svet
11 ogledov

Tako ljubezen izpove štiriletnik

Ljubezensko pismo 4-letnika Reddit
Ljubezensko pismo, kot ga lahko ustvari le otrok.

Štiriletnemu Bennetu je Baily na moč všeč, najraje ima njene „rumene lase“, kot pravi njegova mama cele dneve govori le o tej deklici.

Ko ga je mama Jennifer  Skinner vprašala, komu želi poslati pismo, je bila izbira jasna – svoji rumenolaski. Mama je tipkala, Bennet je narekoval, pismo pa gre takole:

Baily,

bi prosim prišla k meni domov? Igrajva se skupaj, Mislim, da si tako lepa kot konj ali pikapolonica. Nisem prepričan. Morala bi priti k meni in jesti sir z mano. Ljubim te in včeraj mi je izpadel zob. Mislim, da bi zate izvedel čarovniški trik, nato pa bi ti pustil, da m gledaš, kako se borim z roboti.

Bennet

Mama je pismo objavila na Redditu in kaj kmalu je zaradi svoje iskrenosti postalo pravi spletni hit. Po maminih besedah je Baily malo zmedena in so ji ljubezenski izlivi malo odveč.

Ima pa zgodba še dodatno pozitivno stran: Bennet je namreč pri šestih mesecih zbolel za rakom. V prihodnjih dneh ga čaka eden od zadnjih pregledov in po maminih besedah je bila vsa pozornost okoli pisma prav dobrodošla, saj jim je nekoliko uspelo pozabiti na to, ali jih na pregledu čakajo dobre ali slabe novice, piše The Independent.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.