• Pon 13 do 25 °C
 • Tor 17 do 27 °C
 • Sre 17 do 22 °C
več na vreme.net

Nova restavracija

8 komentarjev

Tako Miha iz Masterchefa upravičuje višje cene

V svojem novem bistroju MihaChef bo na gostom ponudil tudi meni s petimi hodi, ki ima precej visoko ceno.

K. D. / Ljubljana

Miha Hauptman, tekmovalec prve sezone Masterchefa Slovenije, je na Brodu v Ljubljani odprl svojo restavracijo MihaChef Bistro, kjer bo delala tudi Salome.

Na Facebooku smo opazili, da bo na voljo tudi pethodni meni, katerega cena je malo manj kot 40 evrov. Zanimalo nas je, po kakšnih cenah nudi pethodne menije Bine Volčič, ki velja za enega večjih kuharskih mojstrov pri nas. Zasledili smo, da Bine ponuja 7-hodni meni po ceni 50 evrov. V restavraciji JB, ki velja za eno najboljših pri nas, pa smo našli, da šesthodni meni ponujajo po ceni 45 evrov.

 •  

  To je meni:

  POZDRAV IZ KUHINJE

  HLADNA PREDJED
  Dimljena postrv, polenta z esenco rdeče pese, črna redkev v kisu, pivov ponzu

  JUHA
  Škampova juha a la Salome

  GLAVNA JED
  Roastbeef v sous vidu v omaki roza popra, rožmarinov pire, polnozrnati štrukelj z rdečim zeljem, pakchoi z riževim kisom in česnom, malinova kremna omaka, zelenjavni čips

  SLADICA
  Limonina pita MC Salome

  Cena 5 hodnega menija je 39,90 eur na osebo.

"Sestavine, ki bodo v tem meniju so malo dražje, niso nizkocenovnega razreda. Ta pethodni meni bo pripravljala Salome, tako da smo se za takšno ceno odločili tudi zaradi nje. Dobila je veliko prepoznavnosti in v šovu se vidi, da je zelo uspešna. Na podlagi vsega tega smo določili končno ceno tega menija," je za Žurnal24 povedal Miha, ki je dodal, da je omenjeni pethodni meni samo priložnostni: "To bo na voljo samo danes. Zato smo naredili to prireditev Pomladno razvajanje s Salome. Od tega dogodka naprej pa bo Salome stalni del naše ekipe in bo pripravljala vse, kar v bistroju nudimo – od kosil, do sladic in sladoleda, ki ga pripravljamo sami."

Povedal je, da se cena kosila vrti med 7 in 8 evrov, odvisno ali je to vegansko, testeninsko, mesno ali ribje. 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (8)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima