Magazin
249 ogledov

Tako pohotno cviliti nisem slišal nobene

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Spomnim se naših obiskov na Koroškem, ko smo vsaj enkrat mesečno obiskali družinske prijatelje in pri njih prespali čez vikend. Imel sem dobrih 23 let in sem bil očitno več kot zanimiv za Dorotejo, gospodinjo in ženo gospodarja, ki je bil neprimerno starejši od nje.

Kako sta prišla skupaj ne vem, vem pa, da mi je stari večkrat rekel, naj je ne jemljem resno. Doroteja je znala flirtati z menoj vsem na očeh in pri tem ni kazala niti kančka sramu ali zadržanosti. Moja mama je bila precej skeptična, oče pa mi je le mežikal in večkrat rekel, naj je ne pustim trpeti. Po kosilu se je družba udobno zleknila na vrtu pred hišo, Doroteja pa me je prosila, če ji grem pomagat iz lope znosit še eno mizo in stole. Že med hojo za njo mi je srce pospešeno razbijalo. Slutil sem, da vem, kam me pelje in zakaj. Ves čas sem pohotno zijal v njeno čvrsto zadnjico, ki se je elegantno zibala pod krajšo oblekico. Ritnici sta izmenjaje suvali gor in dol, njeni boki pa so poplesavali, kot bi želela nakazati nekaj plesnih korakov.

V lopi sem pomislil, da bi jo zgrabil od zadaj za velike joške in preizkusil srečo, a mi tega ni bilo potrebno početi. Je kar ona zgrabila mene in mi povsem pri ušesu pohotno zarenčala. "Boš naredil Doro za srečnico?" je dahnila proti meni. Roko mi je samo od sebe odneslo pod njeno obleko in preden sem uspel karkoli odgovoriti, sem jo že držal za mednožje. Tako pohotno cviliti še nisem slišal nobene. V trenutku je bila pod mojimi prsti poplava mucinega soka in njeno velikansko oprsje je dobesedno sililo vame. Njena desnica se je nekako znašla v mojih hlačah in močno stisnila za mojega junaka. Kar malce otrpel sem bil od strahu, ko je s prsti segla pod jajčka, saj sem se zbal njenega agresivnega pristopa. K sreči me ni stisnila za mošnjo. Le premešala jo je med prsti, potem pa znova nastavila usta k mojemu ušesu. "Boš videl, kaj vse zna Dora."

Potem je izginila. Nisem gledal za njo. Spomnim se le občutka, ko mi je odpela hlače in so te zdrknile navzdol vse do gležnjev. Korenjak se je izstrelil proti njej in v trenutku ga je oblila prijetna toplota njenih ust, ki se je razpotegnila vse do samega mošnjička. Komaj sem stal od užitka. V kolenih mi je klecalo, roke pa so postale silno odveč. Sprva sem jih uprl v boke, a se mi je zdelo preveč pozersko, zato sem dlani raje položil na njeno glavo. Najprej sem jo le božal po mehkih laseh, potem pa jo vse bolj samozavestno vodil proti sebi. "Ohh, kako je lep tale tvoj tiček!" je zaječala, ko ga je za hip vzela iz ust. "Meša se mi od potrebe ljubček!"

Prijela me je za roke in me odpeljala nekam zadaj, kjer je ob steni ležal star kavč. Sedel sem nanj, ona pa name. Še prej si je dvignila obleko do trebuha in mi pokazala golo češpljo. Že prej sem se spraševal ali je vedno brez hlačk ali jih je tokrat pustila v hiši zaradi mene. V resnici pa mi je bilo vseeno. Tisti trenutek, ko se je z močno vlažno mucko dotaknila vrha mojega ponosa, sem pozabil na vse. Kje sem, kdo je še tam, zakaj sem tam ... Le še pohotno sem prijel za njeno rit in jo pospremil v svoje naročje. Doroteja je bila zares potrebna in vprašanje, če je od starega sploh kaj dobila. Prijela me je za glavo in me z obrazom prislonila k prsim. Komaj sem prihajal do zraka, a tarnati seveda nisem želel. Ne bi se spodobilo. Njeni boki so se vse hitreje zabijali proti meni in roki mi je znalo večkrat odnesti z njene lepo okrogle zadnjice. S prsti sem se krčevito prijel njenih polnih ritnic in jo še sam pričel vleči nase.

Nisem mogel verjeti svojim ušesom, ko je pričela vzdihovati in ječati, da ji bo vsak hip prišlo. Menil sem, da le igra, ko pa sem čez nekaj sekund v rokah držal njeno močno trzajoče telo in na vratu čutil njeno žgočo sapo, ter krčevito stiskanje okoli tiča, sem vedel, da doživela nekaj neverjetnega in se še sam povsem sprostil globoko v njej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.