Magazin > VIP
3321 ogledov

Tako postavna je mama Tine Gaber!

Tina Gaber Osebni arhiv
Tina je ob rojstnem dnevu svoje mame objavila fotografijo, kjer ji je zaželela vse najboljše.

Manekenka Tina Gaber je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri je s svojo mamo Matejo. Ob fotografiji je 30-letnica pripisala: "Vse najboljše, mamica moja! Najraje za zmeraj!"

"Obožujem svojo mami in je moja najboljša prijateljica. Vse tri skupaj s sestro Uršo se odlično razumemo. Mami me je rodila pri rosnih 19 letih in morda ravno zato, ker je bila še sama najstnica, se je toliko bolj trudila, da bi mi nudila vse in da je bila zame najboljša mamica na svetu. Še danes je tako kot takrat izjemno skrbna, me vsak dan pokliče in vsak večer pošlje sporočilo za lahko noč. Še dandanes me vedno vpraša, če sem jedla, sem dovolj oblečena, kako je v službi in vse kar mame sprašujejo (smeh). Vedno je tista, ki me rešuje v kritičnih situacijah in kar mi največ pomeni, tista, ki me vedno spodbuja, da si upam in mi vliva pogum. S svojo uspešnostjo, trdno voljo in milino hkrati je moja največja vzornica in upam, da bom nekoč vsaj približno tako zlata mama kot je ona," je za Žurnal24 o njunem odnosu povedala Tina.

Moramo priznati, da je njena mama ob svojem 50. rojstnem dnevu videti enkratno.  

Komentarjev 2
  • nergač 19:00 25.oktober 2016.

    Nikoli ne bom razumel, zakaj se ženske ztako rade javno ocenjujete in kakšne skrivne užitke ponuja ta čudna navada: glejte jo, kakšna je, glejte njen trebušček, glejte njeno rit.....glejte njene dojke in ....vse ste že malo poblesavile se mi zdi....

  • 4krogci 07:37 25.oktober 2016.

    Mama bolše zgleda, kot pa ona.