Magazin > VIP
1040 ogledov

Tako razkošno je praznovala Danica Lovenjak

danica lovenjak
1/9
danicalovenjak.blogspot.si/
Danica Lovenjak je pred nekaj dnevi v družbi 13 prijateljev praznovala 32. rojstni dan, in sicer v znani ljubljanski gostilni Na gradu in v Asu, v katerem se je tistega večera bliskalo.

"Vsako leto si rečem, da ne bom praznovala, nato pa se kljub temu odločim za zabavo, saj je treba življenje slaviti. Rada imam ob sebi prijatelje, še zlasti na ta dan,“ je za Žurnal24 povedala Danica, ki si je za slavnostni dogodek nadela črno čipkasto obleko z bleščicami. "Izbrala sem blago in se z modno oblikovalko Petro Kraus dogovorila za kroj. Tokrat sem se odločila za dolgo obleko, ki deluje bolj slavnostno. Petra je še zadnjo noč delala na njej. Bila je zelo udobna, tako da sem se lahko brez skrbi najedla in tudi plesala."

Danica je svoje goste najprej pogostila v sloviti gostilni Na gradu, in sicer s predjedjo, glavno jedjo in torto.

Rojstnodnevno večerjo so začeli z desko grajskih mesnin: kranjska klobasa, zabeljen rostbif, marinirana postrv in istrski bakalar. V nadaljevanju so lahko povabljenci izbirali med tremi glavnimi jedmi: file piranskega brancina, skutni žepek s paradižnikom in telečje pleče v omaki žajblja in rdečega vina. Za slavnosten zaključek pa je poskrbela grajska tortica s kakijem in belo čokolado.

Nato se je druščina preselila še v gostilno As in se posladkala še z Daničino najljubšo torto - jagodno torto. "Najbolj presenečena sem bila nad trudom, ki sta ga v dogodek vložili obe restavraciji. Zelo všeč so mi bili določeni detajli, na primer lep opis menija v gostilni Na gradu, kresničke na torti v Asu in kako lepo so mi za rojstni dan zapeli v obeh gostilnah,“ je še povedala 32-letnica.

Tudi mi smo opazili zanimiv "detajl“, postavnega mladeniča, ki je Danico dvignil v zrak. Gre za njeno novo simpatijo? "Ne, to je moj dolgoletni prijatelj,“ trdi svetlolaska.

Komentarjev 7
  • Aleta 16:23 17.januar 2017.

    Le od kje slovenski starleti denar za zabavo??? :))))))

  • moder 15:37 17.januar 2017.

    Italijani :)

  • Dusan Kokalj 14:18 17.januar 2017.

    Koliko je plačala za ta oglas?