Magazin > VIP
410 ogledov

Tako razkošno živijo znane Slovenke

melania trump, donald trump
1/6
Profimedias
Čeprav so mnogi mnenja, da življenje tujih in domačih zvezdnikov ni primerljivo, se nekaterim znanim Slovenkam prav dobro gode.

 

 

 

Komentarjev 5
  • allstarr111 08:42 21.marec 2016.

    Mogoče je bil denar pri njej pomemben zanjo prej ko je še bila v Sevnici oz Lj, ko je odšla v USA je ona že imela nek denar, končno ni bilo kataloga od LIsce v katerem ona ni bila, in ...prikaži več takrat so to plačevali kot treba, danes bi za isti keš izdal 10 katalogov, tako da ni ona prišla s polivinilasto vrečko v USA ampak je že imela nekaj za pokazat in zato jo je donie lahko sploh srečal, drugače nebi niti vedel da obstaja.

  • nergač 15:40 20.marec 2016.

    Komentar pod sliko" Ni dvoma, zakaj Melanija Trump živi na tako veliki nogi. "Kako to misliš C.R. ? Kako ni dvoma? Ljubezen, prvinska, globoka in predana, skratka, totalna. Zakaj bi kdo menil drugače? Sami zlobni natolcevalci, ki sami ...prikaži več nimajo ničesar pa govorijo, da je materialistka. Kaj pa če ni? Verjamem, da ji denar ne pomeni nič. Iskreno si po mojem želi, da bi bilo kdaj že kaj po njeno in se ne bi večno morala podrejat. To ji verjetno res kaj pomeni. A prišel bo njen čas. Tole je bil boljši posel zanjo, kakor celoživljenska kariera kakega slovenskega akademika. Pa še s srcem je delala oziroma z ljubeznijo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:42 20.marec 2016.

    Men so pa všeč ženske ki niso materialistke.