Magazin > VIP
364 ogledov

Tako Savina Atai dela čistko v svojem življenju

Gostilna išče šefa Savina Atai Aljoša Kravanja
Savina prisega na metodo Marie Kondo.

Strokovnjakinja za prehrano in jogo Savina Atai se je znebila vsega, kar v njej več "ne prižiga veselja“. Pri tem si je pomagala s knjigo Marie Kondo Umetnost popravljanja. "Čisto VSE predmete iz ene tematike (posebej obleke, posebej kozmetiko, posebej čevlje, posebej knjige ...) moraš dati na kup sredi sobe. To je NUJNO, da te strese!? Potem se za čisto vsak predmet vprašaš (najbolje, da ga daš k srcu): "Ali prižiga veselje v meni?!" In če ne, ga BREZKOMPROMISNO brez razmišljanja daš STRAN. Jaz sem se poslovila od 2/3 oblek. Več kot pol čevljev. .. Tone kozmetike... In zdaj DIHAM! Kakšna svoboda, kraljevsko!??????“

Komentarjev 4
  • Majazmaja 11:48 07.junij 2016.

    Ona je naredila ogromen biznis s prodajo megle, ki ji naseda ogromno žensk. Nisem fouš, ampak ji lahko samo čestitam. Otroštvo in najstništvo je imela vse prej kot lepo, tudi bivši mož ni vreden omembe, lahko bi popolnoma propadla in ...prikaži več smrkala na socialni podpori. Ampak ne, je močna ženska, ki se bori in dela in rezultat je, da je imela svojo penzijo na računu že pri 35. letih. Jo občudujem, ne koristim pa njenih uslug. Nekdo je napisal, da je družbeno nekoristna - ne, ni, pač pa daje upanje veliko ženskam. Nekatere njene ideje so dobre, spet druge pa joj.

  • KOJAK 11:29 07.junij 2016.

    Ja no, jaz svojo "zastarano" energijo odvržemo vsako jutro, ko se posrejem! Knjige si sposojam v knjižnici, čeveljev in superg mam skupaj 7 parov, odvečne obleke pa vsako pomlad nosim na rdeči križ. Mi pa veselje prižiga moja draga zvečer ...prikaži več v spalnici... Aja pa nisem noben strokovnjak za prehrano, obrazno joga ali kakšno podobno sranje, ampak navaden slovencelj!

  • Avatar care
    care 11:15 07.junij 2016.

    Afna naj naredi čistko v svoji glavi,pa delat se naj pobere,ker je družbeno nekorsitna.