Magazin > VIP
131 ogledov

Tako se je Jim Carrey od Cathrione poslovil na Twitterju

jim carrey, white Reševalni pas/Twitter
Igralec Jim Carrey se je od svojega nedanjega dekleta Cathrione White poslovil še po Twitterju.

"Ljubezen nikoli ne umre," je zvezdnik zapisal ob fotografiji, na kateri si z 28-letnico, ki si je konec septembra vzela življenje, zaljubljeno zreta v oči.

Cathriono so pokopali pretekli konec tedna. Na njen pogreb na Irsko je prišlo 400 ljudi, med žalujočimi je bil tudi Carrey, ki je nosil njeno krsto.

Cathriona in Jim sta se spoznala leta 2012. Svoji ljubezni sta dala drugo priložnost maja letos, 24. septembra pa sta se spet razšla. Štiri dni pozneje si je lepa mojstrica ličenja sodila sama. Policija je ob njenih posmrtnih ostankih našla tablete in poslovilno pismo, v katerem je omenila tudi igralca. Več o pismu lahko preberete TUKAJ.

Mnogi so za njeno smrt krivili nesrečno ljubezen, a temu menda ni bilo tako. Cathriono naj bi zelo prizadela mati. Poleg tega se je bližala tretja obletnica smrti njenega očeta, na katerega je bila zelo navezana. Njeno krsto so v soboto položili poleg njegove...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.