Magazin > VIP
63 ogledov

Tako se je manekenka poslovila od svojega tragično preminulega fanta

Hannes Arch Profimedias
Pred desetimi dnevi je na avstrijskem Koroškem umrl avstrijski akrobatski pilot Hannes Arch. Njegovo dekle, manekenka, Miriam Höller, se je od njega poslovilo z ganljivim pismom.

Besede polne ljubezni, a tudi polne bolečine in žalosti. 29-letna Miriam Höller je na Facebooku objavila pismo, s katerim se poslavlja od fanta, akrobatskega pilota Hannesa Archa, ki se je ponesrečil s helikopterjem. Za nočni let Arch ni imel dovoljenja.

Miriam in Hannes sta bila šest let v zvezi. "Z besedami ni mogoče opisati, kaj občutiš, ko nenadoma izgubiš svojo drugo polovico. Kako lahko letiš brez kril? Kako lahko hodiš, če ti manjka noga?“ je pismo začela svetlolaska in dodala, da jo je življenje postavilo pred preizkušnjo. "Ne bo me uničilo, ampak me bo poneslo naprej, še dlje, kot sem si predstavljala, kajti Hannes mi je sedaj bližje kot kdajkoli prej.“

Življenje z ekstremnim pilotom je Miriam opisala kot zelo razburljivo, a hkrati jo je bilo strah. "Dal mi je korenine, po katerih sem hrepenela, in krila, ki sem jih potrebovala.“ Lepotica se je zahvalila za želje in številna sporočila, ki so potrdila, da je bil Hannes najbolj dragocena oseba v njenem življenju. Poudarila je, da je Arch kljub uspehu ostal skromen in da je bil vesel, da je bil za mnoge vzornik. Hannes je bil zanesljiv, navezan na družino in zelo odgovoren, najbolj pa je užival v naravi. Cenil je drobne stvari in svobodo. "Nekdo mi je nekoč rekel, da začneš svari ceniti šele takrat, ko jih nimaš več. Jaz sem Hannesa cenila vsak dan in ga ljubila, saj sem vedela, kako pomembno je, da tega darila ne izgubim. A bilo je premalo. Šele sedaj sem spoznala, kako dragoceno in staro dušo sem imela ob sebi,“ je še zapisala Miriam in dodala, da jo je Hannes naučil ljubiti, deliti, ljudi varovati in spoštovati ter pogumno slediti sanjam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.