Magazin > VIP
275 ogledov

Tako se je na novega partnerja bivše odzval Tomaž Jeraj

tomaž jeraj Facebook
Tomaža iz Big Brotherja bi bilo ob pogledu na novo ljubezen njegove bivše od smeha skoraj konec.

Tomaž Jeraj je na Facebooku objavil video, ob katerem je zapisal: "OK, to moram objavit. Ko sem videl novega tipa od moje bivše.“ Tomaž se na posnetku tako močno smeji, da je že malo sumljivo. Je res ljubosumen, kot namigujejo nekateri njegovi Facebook sledilci?

"(Smeh) Če kdo ne razume, naj si še enkrat pogleda posnetek. Kdor me pozna, ve, da ni v meni niti kančka ljubosumja. Prepričan sem, da je izraz prave ljubezni, če nekomu pustiš svobodo in mu privoščiš užitek. Za to se vedno zelo potrudim. Ljubosumje je samo izraz nizke samopodobe in samozavesti,“ nam je povedal Tomaž. Na vprašanje, kaj je bilo tako smešno in zakaj je posnetek svojega smeha objavil na spletu, pa Jeraj odgovarja: "Hotel sem nasmejati sledilce. Nič slabega ne mislim o novi zvezi bivše. Gre za parodijo, ki jo razumejo tisti, ki so se znašli v podobni situaciji.“

Komentarjev 6
  • marabunta 21:39 03.avgust 2016.

    a je s tem modelom vse ok?? naj raje vozi, pa ne afne guncat med vožnjo...

  • KOJAK 21:00 03.avgust 2016.

    KAKŠEN KRETEN... sploh če gledamo v luči včerajšnje tragedije na cestah. Za pritegnjenc je bil POKLICNI VOZNIK, in ta IDIOT se snema med vožnjo, med vožnjo skozi predore... BUDALA!

  • patron 14:34 03.avgust 2016.

    pejt raj delat, da se izseliš iz garaže, bebo !!!