Magazin > Bizarno
51 ogledov

Tako se je pes razveselil svojih brezsrčnih lastnikov

Psička Zuzu Youtube
Nemškemu ovčarju lastniki strli srce, ko so ga pustili v zavetišču in izbrali novega psa.

Mešanka z nemškim ovčarjem, psička Zuzu, je v kalifornijskem zavetišču navdušeno pozdravila svoje nekdanje lastnike, ki so prišli na obisk. Ti so ji strli srce, ko je psička ugotovila, da tja niso prišli ponjo, ampak po drugega, novega psa.

Delavci iz zavetišča so jo tja pripeljali, ker je psička Zuzu preskočila ograjo svojega doma in so zato mislili, da je potepuški pes. Delavci so bili ob reakciji Zuzu zelo presenečeni, ko so videli, da se je tako razveselila obiska novih ljudi. Ugotovili so, da so njeni nekdanji lastniki. Ti so jo pozdravili, jo ogovarjali in božali čez ograjo.

"Zuzu se je razveselila, kot da je božič, ko jih je zagledala. Seveda, mislila je, da gre domov. A so mi njeni nekdanji lastniki povedali, da niso prišli ponjo. Prišli so po novega psa," je povedala delavka zavetišča. Dodali so, da ni bila več isti pes, odkar je umrl njen oče in da to ni pes, ki bi ga spet želeli imeti v svojem domu: "Njihova rešitev za njeno žalost je bila, da jo pustijo tu in vzamejo novega psa!" Delavka je video in pripis objavila na Facebooku, pod katerim se je vsul plaz komentarjev, češ da zavetišče družini ne bi smelo dovoliti vzeti drugega psa, če imajo takšen odnos do prvega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.