Magazin > Film & Glasba & TV
76 ogledov

Tako se je polfinale končalo za Omarja

omar naber, evrovizija
1/10
Profimedias
Zgodba iz leta 2005 se je ponovila ...

Slovenski predstavnik Omar Naber se ni uvrstil v finale letošnje Evrovizije.

V prvem polfinalnem večeru Evrovizije v Kijevu so se v finale, ki bo na sporedu v soboto 13. maja, uvrstili predstavniki Moldavije, Azerbajdžana, Grčije, Švedske, Portugalske, Poljske, Armenije, Avstralije, Cipra in Belgija.

Omar je s pesmijo On My Way nastopil pod zaporedno številko 17. Na odru je nastopil sam, v elegantni svetleči obleki, ki jo je kreirala kostumografinja Jelena Proković, ki je našega letošnjega predstavnika 'oblekla' tudi pred 12. leti.

Za finale so se v prvem polfinalu sicer poleg Slovenije potegovale še predstavnice Gruzije, Albanije, Črne Gore, Finske, Islandije, Češke in Latvije.

Drugi polfinale je na sporedu v četrtek. Takrat se bo prav tako pomerilo 18 držav (Srbija, Avstrija, Makedonija, Malta, Romunija, Nizozemska, Madžarska, Danska, Irska, San Marino, Hrvaška, Norveška, Švica, Belorusija, Litva, Estonija in Izrael), 10 pa se jih bo uvrstilo v finale.

V finalu bo 26 predstavnic - 20 iz obeh polfinalov, velikih pet (Velika Britanija, Španija, Italija, Francija, Nemčija) in Ukrajina kot lanskoletna zmagovalka.

Komentarjev 6
  • Jose Bulgaras 07:28 10.maj 2017.

    ko komad dobi smisel: on my way ,,, never comi'n back! lol

  • kapibara 07:16 10.maj 2017.

    Saj v Londonu tudi ni prišel dalje od podzemnePa še preko preizkusne dobe, se je tako prebil

  • kapibara 07:13 10.maj 2017.

    Komot brez zadnjega stavka