Šport
52 ogledov

Tako se je PSG poslovil od Ibrahimovića

zlatan ibrahimović Youtube
Zlatan Ibrahimović se je v štirih letih, ki jih je preživel v francoski prestolnici, zasidral v srca navijačev Paris Saint-Germaina in drugih veljakov pariškega velikana.

Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović je Paris Saint-Germainu pomagal pomagal do štirih zaporednih ligaških lovorik, dveh pokalov in treh superpokalov. Za nameček je s klubom še trikrat slavil v ligaškem pokalu.

zlatan ibrahimović | Avtor: Youtube Youtube
Ibra se je od Parka princev, kjer je igral v najuspešnejšem obdobju v zgodovini kluba, poslovil z dvojčkom, potem ko so Parižani ligaški lovoriki dodali še pokalno z zmago nad Marseillom.

Ibrahimović pa v preteklih štirih letih ni vzbujal pozornosti le s svojimi nogometnimi veščinami, temveč je skrbel za pestro dogajanje tudi izven nogometnih zelenic. Francoski prvak se mu je ob slovesu poklonil z kolažom najbolj zabavnih in zanimivih trenutkov njegovega bivanja v Parizu.

Nedvomno jih je bilo še veliko več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.