Svet
41 ogledov

Tako se muslimani norčujejo iz njegovega poziva

Abu Bakr al Bagdadi Profimedias
Muslimani po vsem svetu se norčujejo iz poziva vodje Islamske države.

Abu Bakr al Bagdadi je v zvočnem posnetku, prvem po sedmih mesecih, včeraj vse muslimane pozval, naj se pridružijo Islamski državi.

"V nedeljo grem gledat Vojno zvezd. Morda kasneje," je na Twitterju zapisal Saadat Ali Zia

"Oprosti Islamska država. Tale musliman se je ravnokar zbudil in potrebuje kavo. Poleg tega je božični vikend rezerviran za družino," je zapisal Salman Anees Soz. 

"Pozivam vse muslimane, da se pridružijo norčevanju iz Bagdadija in njegove skupine idiotov," pa je Bagdadijevo sporočilo nekoliko predelal Anjum Rauf Merr

Nekateri so napisali, da imajo zaključne izpite, nekdo mora nujno gledati televizijo, tretji ne more priti zaradi del na železniški progi, četrti pa si mora nujno ogledati nogometno tekmo. 

"Hočeš reči, naj se ti pridružim namesto da bi bil priča temu, kako Leicester City zmaga v prvi ligi?" je še zapisal Rauf Merr. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • mph 19:08 27.december 2015.

    He, he, .... vsak bog je točno takšen, kot so bili ljudje, ki so si ga izmislili. :-)

  • mph 19:07 27.december 2015.

    Kako rečeš nadbitju, ki s potopom okrutno pomori en kup novorojenčkov, malih otrok, ... ki prav gotovo niso krivi bili nič za odrasle .... pa potrese pošilja, vulkanske izbruhe, ... izjemno krvav in sadističen je ta tvoj bog.

  • dimnikar 17:42 27.december 2015.

    Preberi si katerokoli od treh knjig o tem bogu, pa si upaj reči da ni krut :) Da, to vključuje vašo preljubo NOVO ZAVEZO.