Šport
344 ogledov

Tako se poslavlja Ilka Štuhec

Ilka Štuhec Facebook
Ilka Štuhec se je od Čila poslovila na zanimiv način.

Ilka Štuhec je svoje navijače razveselila s fotografijo, ki jo je objavila ns svoji facebook strani. Slovenska smučarka se je sicer na zanimiv način poslovila od čilskih strmin, kjer so se v zadnjih tednih na novo sezono pripravljali številni slovenski smučarji.

Svetovni pokal se bo sicer začel čez mesec dni, tradicionalno bo prvi veleslalomski tekmi v sezoni gostil Sölden. Slovenski ljubitelji smučanja bodo v novi sezoni vsekakor precej pričakovali od Štuhčeve, ki si je ob koncu minule sezone prismučala dve uvrstitvi med deseterico na dveh superveleslalomih v Lenzerheideju in St. Moritzu. Blizu vrhunskih uvrstitev je bila nekajkrat tudi v superkombinaciji, a se ji je nato zalomilo v slalomu.

Štuhčeva, ki je imela v članski karieri veliko težav s poškodbami, se je doslej trikrat prebila med najboljših šest na tekmah svetovnega pokala. Že leta 2001 je bila tako šesta na smuku v kanadskem Lake Louisu, novembra 2013 je bila četrta na superveleslalomu v ameriškem Beaver Creeku, marca 2015 pa peta na smuku v nemškem Garmisch-Partenkirchnu.

Komentarjev 6
  • Gašper Kiing 14:31 11.januar 2017.

    do dej to kej dosež tko k Ilka Štukeh bajs en

  • Žurnalček 20:58 05.december 2016.

    Ma kva nisem Yeti , da videm i to čudo !

  • Notsocommon 16:55 23.september 2016.

    Probaj se še ti kdaj v življenju premaknit dlje kot od kavča do hladilnika...