Magazin > Odnosi in prosti čas
397 ogledov

Zlata pravila seksa v vodi

seks na plaži Profimedias
Prihaja poletje, počitnice in več časa za predajanje takšnim in drugačnim užitkom.

Tudi seksualnim užitkom, ki pa so v poletnih mesecih pogosto povezani z vodo. Nekatere misel na seks v masažni kopeli, na plaži ali v bazenu še dodatno vzburja, a previdno, da vam en mokri seks ne pokvari počitnic.

Nevarnost št. 1 je zagotovo voda v javnih bazenih, ki so polni bakterij in klora, zato se tovrstnemu seksu raje odpovejte oziroma se lotite položaja, pri katerem spolovila ne bodo v neposrednem stiku z vodo.

Veliko bolj varen, vsaj iz zdravstvenega vidika, je seks v naravnih vodah, jezerih, rekah in morju. Vendar pa je tu ključno dobro vlaženje intimnih predelov. Voda namreč splahne naravne sokove, zato od trenju lahko pride tudi do manjših odrgnin. Lubrikat naj bo zato obvezna oprema pri tovrstnih dogodivščinah, najboljše na silikonski osnovi, saj se težje izpere.

Pogosto težave pri tovrstnih užitkih lahko povzroči tudi pesek, zato se seksa ob vodi raje lotevajte na dovolj veliki podlagi ali pa izberite betonske ali skalnate plaže.

Prav tako pa je seks v vodi vprašljiv tudi iz vidika zaščite pred nosečnostjo ali spolno prenosljivimi boleznimi. Če uporabite kondom, se namreč lahko zgodi, da v vodi ne bo opravil svoje funkcije ali da se bo celo snel, zato je vredno razmisliti tudi o kakšni drugi obliki zaščite. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.