Magazin > VIP
488 ogledov

Tako seksi fanta ima Barovec Nejc

Nejc Rek Facebook
Nejc je na svojem Facebooku že nekaj časa dal vedeti, da je srečno zaljubljen. Zdaj smo dobili tudi fotografijo.

Nejc Rek, nekdanji Barovec, je na svojem Facebooku zadnje dva meseca objavljal zaljubljene statuse, kjer je dal vedeti, da je srečen s svojim novim fantom Maretom.

"Spoznala sva se pred približno dvema mesecema. Za naju je to bila ljubezen na prvi pogled. Sva zelo srečna, kar pa marsikomu ni všeč, saj želijo nekateri fantje in dekleta priti med naju, čeprav vedo, da sva v razmerju. Želijo naju spraviti narazen," je za Žurnal24 povedal Nejc: "Da o ponudbah za trojčke ne govorim! To naju nikakor ne zanima, pod nobeni pogojem, saj sva dovolj drug drugemu,“ pove Nejc in doda, da si v prihodnosti želita odpreti svoj gostinski lokal.  

Komentarjev 3
  • maximilian97 04:00 01.januar 2022.

    Ta tipo je res hud drgac, itak da si boljsega zasluz kot tega nejca

  • antitrust 18:33 23.oktober 2016.

    Spet reklama za pederluk

  • abc123def456 12:28 23.oktober 2016.

    lahko naredita gostilno predvsem za gaye; po necem se je treba razlikovati od mainstream-a. custveno bolj oblikovani ljudje se pa z osebnimi zvezami ne hvalijo..... osebno naj bi ostalo osebno. frajerji rumenega tiska pa so tako (ne)uspessni, da se hvalijo ...prikaži večjo tudi s tem....\s\s. prav prijetne in kulturne in osebnostno siroke gaye poznam in jih imam rad; pojasnim da me ne bi uvrstili v ksenofobe....