Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Tako slabo Omarju Naberju kaže na stavnicah

Omar Naber Saša Despot
Našemu predstavniku Omarju Naberju na stavnicah ne kaže najbolje ...

Vsako leto na stavnicah ugibajo, katera država je izbrala najboljšo pesem za Evrovizijo in vsako leto nas zanima, kako kaže našemu predstavniku. No, Omarju Naberju letos stavnice niso najbolj naklonjene. Čeprav je ljubljenec najbolj gorečih oboževalcev Evrovizije (hvalili so ga še preden je zmagal na Emi), mu finale očitno ni namenjeno. Seveda ni pričakovati, da bi se napovedi stavnic v celoti uresničile. Je pa res, da velikokrat nakazujejo, katera od pesmi je najboljša in katere tri so potencialne zmagovalke.

Pred kratkim je bil Omar na zadnjem mestu na stavnicah, zdaj pa se je povzpel na predzadnje mesto. Prvo mesto zaseda naša soseda Italija, kar preseneča, saj države 'velikih pet' (Francija, Velika Britanija, Španija, Italija in Nemčija) načeloma ne zasedajo višjih mest. Na druge mestu je Belgija, na tretjem pa Švedska, ki je na Evroviziji zmagala že šestkrat.

Italija

Belgija

Švedska

Komentarjev 15
  • Boris Odreitz 23:51 14.marec 2017.

    imeli bomo evropskega prvaka kaj še ferconarca manjka hehehe smešno .

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 19:36 14.marec 2017.

    Nočem bit žleht,ampak to je za en kurc.Finale adijo.

  • ljimonad 17:13 14.marec 2017.

    in to vas čudi? že nekaj mišinih in marijovih let zapravljamo denar za to sra... katerega rezultat so slabe pesmi, deljenje točk po regijskem načelu, ter neprepoznavnost zmagovalcev (v večini) teden ali manj po festivalu. in to nas stane krepke ...prikaži več evriče, tiste katere dajemo za naročnino katastrofalni nacionalni televiziji, katere je vrh sramotnega zapravljanja prav ta evrovizija.