Magazin > VIP
120 ogledov

Tako so jih obrezali znani

Izrezovanje buč, Erik Ferfolja
1/11
Ajda Horvat
Znani Slovenci so že pod vplivom noči čarovnic. V zadnjih dneh so se preizkusili v izrezovanju buč. Nekateri so tekmovali, drugi pa ocenjevali ustvarjalnost in domiselnost nastalih stvaritev.

Zadnja polna luna je še kako vplivala tudi na nekatere znane Slovence. Hiša pod Gradom je namreč organizirala večer, ko sta se pila mošt in vino ter jedel slasten kostanj. Da je bilo dogajanje še nekoliko pestrejše, je gostitelj in vodja gostilne Luka Šaronja priredil tekmovanje v izrezovanju buč; vodila ga je televizijska voditeljica Anja Čuček. Poleg drugih sta se v boj podala pevka Christine Zadnikar in Erik Ferfolja, organizator izbora za mistra Slovenije in lastnik modne agencije Mister Model Management. V ekipi s prijateljem Domnom sta ustvarila bučo srčico, ki ima usta v obliki srca. Ker ob koncu Christine še ni bila zadovoljna z izdelkom, je posegla po svoji torbici in iz nje izvlekla ličila. Bučo je nemudoma napudrala, ji pobarvala obrvi in našminkala. Izdelek se je ekipi zdel popoln, vendar je zadnjo besedo vseeno imela strokovna komisija.

Zmagalo je bruhanje!

Poleg tekmovalcev in drugih obiskovalcev so se nadvse zabavali tudi člani strokovne komisije, ki so intenzivno spremljali nastajanje stvaritev. Na sodniških stolčkih so sedeli Danica Lovenjak, modna poznavalka, novinarka in voditeljica Manja Plešnar ter Jure Rugani, aktualni mister Slovenije. Estradna komisija je prvo mesto podelila buči, ki od slabosti zaradi skrajnega dogajanja v naši državi bruha, drugo mesto pa je osvojila buča srčica, ki bo morda vendarle potolažila zmagovalno bučo, da se bo bolje počutila. Ob koncu so člani komisije in številni obiskovalci menili, da so bile vse buče izvirne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.