Magazin > VIP
108 ogledov

Tako so se poklonili Paulu Walkerju

Paul Walker FameFlynet
30. novembra sta minili dve leti od smrti priljubljenega igralca Paula Walkerja.

Nanj so se spomnili predvsem igralci, ki so z njim sodelovali v filmih Hitri in drzni. "Še vedno ni lahko … Danes pred 2 letoma … Izgubili smo brata … Danes se bom umaknil in predeloval … To objavljam s težkim srcem... Prosim, še naprej molite za družino Walker in njegove prave prijatelje, ki so bili z njim vsak dan … So eni od najboljših in najmočnejših ljudi, ki jih poznam … Vem, da si v nebesih, se smeješ in navijaš za nas,” je na Facebooku napisal Tyrese Gibson, Vin Diesel pa je objavil zapis: "Ne glede na to, kje si, vedno boš moj brat."

Z mislijo Ralpha Walda Emersona pa se je Walkerju poklonila Jordana Brewster. "Največji del njegove moči je bil skrit. Temu rečemo značaj. Zadržana sila, ki deluje že s samo prisotnostjo in brez sredstev."

Paul Walker je dočakal le 40 let. 30. novembra 2013 je v Santa Calriti sedel v porscheja, ki ga je vozil njegov prijatelj. Avto je trčil v obcestno svetilko in nekaj minut pozneje zagorel.

Walkerja hčerka je tožila avtomobilski koncern, ki pa vse obtožbe zavrača. Igralec je po njihovem mnenju sam kriv za svojo smrt.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.