Magazin > VIP
117 ogledov

Tako sta Jennifer Lopez in Drake potrdila zvezo

Jennifer Lopez Profimedias
Seksi pevka Jennifer Lopez spet ujela mlajšega.

Jennifer Lopez, seksi 47-letna pevka je zopet ujela mlajšega od sebe. Tokrat se šušlja, da naj bi bila v zvezi s 17 let mlajšim raperjem Drakom. Tako 30-letnik kot tudi pevka sta na svojem Instagram profilu objavila identično fotografijo, brez pripisa. Na obeh profilih se je pod objavo vsul plaz komentarjev in čestitk.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2016 at 11:38pm PST

Neimenovani vir je ameriški tabloidni televiziji povedal, da so ju videli v neki restavraciji v zahodnem Hollywoodu. Po večerji sta skupaj zapustila restavracijo.

Jennifer je sicer zelo dobra rijateljica z Rihanno, ki je dolgoletna ljubezen njenega novega izbranca. Rihanna je Lopezovi poslala dizajnerske škornje Manola Blahnika, ki jih je 47-letna pevka nosila na snemanju svojega najnovejšega videospota Ain't Your Mama.Očitno se je njuno prijateljstvo ohladilo, saj je Rihanna prijateljico Jennifer zbrisala iz svojega Instagrama. Očitno ni navdušena nad novico, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.