Magazin > VIP
70 ogledov

Tako težko ji je bilo ob princu Harryju

Chelsy Davy in  Harry Profimedias
Chelsy Davy v zvezi s princem Harryjem ni bila srečna.

Južnoafričanka Chelsy Davy je bila skoraj sedem let v zvezi s princem Harryjem, a se je njuna ljubezen pred šestimi leti končala. Harry menda še vedno vzdihuje za lepo svetlolasko, ki pa časa, ki ga je preživela ob princu, prav nič ne pogreša. Za britanski The Times je namreč razkrila, da v zvezi ni bila srečna, za kar so bili krivi mediji, ki so bili mlademu paru ves čas za petami. "Bilo je težko: noro, strašljivo in neprijetno. S tem se nisem mogla sprijazniti,“ je povedala Chelsy in dodala, da je kljub slavnemu fantu poskušala živeti normalno življenje, a to ni bilo mogoče. Zaradi medijske pozornosti je njuna zveza na koncu razpadla. Chelsy se je nato vrnila v Afriko, da bi se izognila medijskemu pompu.

Mladenka, ki je diplomirana pravnica, se sedaj ukvarja z izdelavo nakita. Njena prva kolekcija, ki jo je predstavila pred kratkim, nosi ime Aya. Z dobičkom od prodaje bo podprla izobraževalne projekte v Afriki. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.