Magazin
102 ogledov

Tako visoka kazen grozi Daliborju

Dalibor Brajdić Saša Despot
Produkcija mu grozi z zelo visoko kaznijo, pripravljen je iti tudi v zapor.

Razjarjeni Dalibor Brajdić, izpadli tekmovalec šova Big Brother, razkriva produkcijske skrivnosti, zaradi česar mu pravna služba produkcije šova že grozi z denarno kaznijo v višini 20 tisoč evrov. 

Slišali smo posnetek, v katerem je Daliborja poklicala gospa, ki je povedala, da ga kliče iz pravne službe Paprike Latino Studia, produkcijske ekipe, ki za Pro Plus ustvarja šov Big Brother. Pravnica je Daliborju v pogovoru razložila, da je z izjavami, ki jih je dal za medije, kršil pogodbo, ki jo je podpisal pred vstopom v hišo Big Brother, saj bi moral vso dogajanje v hiši ohraniti v tajnosti. V primeru, da pogodbe ne bo spoštoval, mu je zagrozila s pogodbeno kaznijo v višini 20 tisoč evrov, ki bi jo izterjali s tožbo.

Zato Daliborja ni bilo v oddaji Big Brother klub.

Dalibor pravi, da bo Sloveniji razkril resnico o zakulisju produkcije in da ga kazen ne gane. Glede na to, da denarja za kazen nima, je pripravljen iti tudi v zapor.

Kaj se je po Daliborjevih besedah dogajalo za štirimi stenami spovednice in kakšne psihološke igrice naj bi produkcijska ekipa izvajala nad tekmovalci šova, bomo razkrili jutri.

Na Daliborjeve obtožbe pa se je Pop TV odzval s sledečo izjavo: "Tekmovalci so se pred vstopom v resničnostni šov Big Brother seznanili z vsemi pravili, pogodbo so dobili v branje in s podpisom so se zavezali k zaupnosti produkcijskih procesov in pogodbenih določil. Vsak tekmovalec vstopa v šov zavestno in seznanjem s potekom igre. Tekmovalec Dalibor je po prihodu iz hiše pogodbo že prekršil v nekaterih členih, zato ga je odgovorna oseba tudi poklicala in ga na to opomnila."

Komentarjev 14
  • micika 17:42 08.maj 2016.

    tole pa ni slikano v uni hiši je malo boljša hiša....toliko o tem koliko je siromak tale diribor al kaj je

  • malonaokoli 10:15 05.maj 2016.

    v tem primeru pa se veselim islamskih sosedov, da bodo vsaj oni poskrbeli za to, kar bi domačini že zdavnaj morali.

  • malonaokoli 10:11 05.maj 2016.

    od kdaj pa je tujim medijem v Sloveniji dovoljeno vse in še več ???? marš ven !!!