Magazin > Odnosi in prosti čas
46 ogledov

Tako ženske lažejo na začetku

ženska moški veselje sreča postelja zveza Shutterstock
"Nedolžne laži“ so na začetku nove zveze taktika skoraj vsake ženske. Moški se jih ponavadi zavejo, ko je že prepozno.

Ženske se zavedajo, kako pomemben je prvi vtis na potencialnega partnerja, zato se pogosto zatečejo k tako imenovanim "nedolžnim lažem“, ki so "v veljavi“, dokler je zveza še sveža. Katerih se ženska posluži, je odvisno od vsake posameznice. V nadaljevanju je naštetih nekaj najpogostejših. 

"Denar ni pomemben“
Denar ne prinaša ljubezni in od njega ni odvisno, do koga bomo razvili čustva, a večina žensk ve, da je še kako pomemben. Od svojih izbrancev ne pričakujejo, da imajo ogromno pod palcem, pomembno je, kako sposobni so in kako znajo delati z denarjem. 

"Všeč so mi tvoji starši“
Prvo srečanje s starši je stresno samo po sebi. Normalno je, da je prvi odziv na vprašanje, "Kakšni se ti zdijo?“, "V redu so“. Ali ženska res tako meni, je že drugo vprašanje. Iskren odgovor bi v tako zgodnjem obdobju odnosa lahko stvari med partnerjema poslabšal. Če ženski njegovi starši niso všeč, bo storila vse, da se ji bo čim manjkrat treba srečati z njimi. 

"Kar pojdi na tekmo“
Poznamo več vrst žensk. Nekatere imajo rade šport v vseh oblikah, druge se rade z njim aktivno ukvarjajo, ne pa gledajo. Nato so tu tiste, ki športa ne marajo in seveda tiste, ki bi raje šle k zobarju kot gledale prenos nogometne tekme. Veliko je takih, ki na začetku zveze zanikajo, da jim nogomet ni všeč. Da bi bile videti zgledne, že skoraj idealne partnerice, bodo z veseljem pozdravile vsako njegovo odločitev za ogled tekme, bodisi na kavču bodisi v živo. 

"Nisem ljubosumna“
Ženske nočejo priznati, da so ljubosumne, saj bi tako pokazale, da so ranljive in posesivne, s čimer bi si prislužile črno piko pri svojem novem partnerju. Moški že tako ali tako radi na glas povedo, kako so jim bivše otežile življenje zaradi svoje ljubosumnosti. Velikokrat pa se zgodi, da čustvo slej ko prej privre na dan.

"Neverjeten si“
Ženske vedo, kako se daje komplimente. Moškemu egu prija, če ga nekdo poboža z besedami, ki laskajo njegovemu videzu in pameti. Pametna ženska ga bo pohvalila tudi v postelji. Tako bo mogoče tudi njemu kapnilo, da kakšen kompliment vrne.

"Vse je v redu“
Najpogosteje slišana izjava iz ženskih ust, ne glede na to, koliko časa ste v zvezi. Vsaka ženska je moškemu že rekla, da je vse v redu, čeprav je bilo iz letala vidno, da temu ni tako. S to besedno zvezo ženske ponavadi želijo moškemu povedati, da naj sam ugotovi, kaj je naredil narobe, ne da mu mora ona to posebej razlagati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.