Magazin > VIP
58 ogledov

Takoj je vedela, da je Jernej pravi

Marika Savšek, Jernej Jevšnik Planet TV
Marika Savšek bo junija stopila pred oltar.

"Že prvič, ko sem ga videla na vajah Akademske folklorne skupine France Marolt, sem vedela, da je pravi. Da sva postala par, je malo pripomogel tudi njegov soplesalec Marko, ki bo tudi Jernejeva poročna priča,“ je za Story povedala nekdanja misica Marika Savšek, ki bo pred oltar stopila junija.

Ker je na drugih porokah videla, kako naporno je lahko za ženina in nevesto, se je odločila, da bo slavje razdelila na dva dneva. V krogu najbližjih se bo najprej poročila civilno, nekaj tednov pozneje pa še cerkveno. "Na poročno slavje pa bova v juniju povabila tudi sorodnike in prijatelje. Ta dan želiva preživeti čim manj stresno in imeti dovolj časa zase in za svate.“

Veliko vlogo na poroki bo igrala tudi njuna hčerka Nikolina, ki bo junija stara 15 mesecev. Marika je navdušena nad materinstvom, kljub temu z Jernejem še ne razmišljata o drugem otroku.

Lepotica je tudi razkrila, da se je zveza z Nikolinim prihodom spremenil. "Če ne drugega, te otrok prisili, da se začneš pogovarjati, saj je potrebnega veliko usklajevanja. Sicer pa sem zelo vesela, ko vidim, kako jo ima rad, in jo z veseljem previje, skopa, preobleče … Zelo uživamo kot družinica.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.