Vizita za živali > Novice
13 ogledov

Takoj je začel z oživljanjem

Gasilec in pes Youtube
Gasilec razmišljal samo o tem, kako malemu kosmatincu rešiti življenje.

34.letno medicinsko sestro Crystal je ob vrnitvi iz službe pričakala strašna novica. Soseda ji je sporočila, da je v njenem stanovanju, kjer jo je čakal kuža Marley, izbruhnil požar. Gasilci so bili na poti, prestrašena Christal pa je lahko samo upala, da je ljubljenček še živ.

Mali mešanček pasem shih tzu in kodrasti bišon ob prihodu gasilca ni kazal znakov življenja, vendar ga je požrtvovalni reševalec takoj potegnil na varno in brez pomisleka začel z oživljanjem: "Pri majhnem psu je čas ključnega pomena, sicer pa niti pomislil nisem, da bi mi umrl na rokah," je dejal gasilec iz Santa Monice v Kaliforniji Andrew Klein.

Po dvajsetih minutah oživljanja se je kuža začel odzivati. Seveda so ga takoj prepeljali na veterino, kjer je mali kosmatinec naslednjih 24 ur preživel še v hiperbarični komori, da si opomore.

Pes in gasilec | Avtor: Facebook Facebook
Po prihodu domov so simpatičnega kužka pričakali sosedje, da o presrečni lastnici sploh ne govorimo. Skupaj sta se odpravila na gasilsko postajo in se osebno zahvalila rešitelju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.