Magazin > Film & Glasba & TV
167 ogledov

Takšen je bil predvideni konec filma Čednega dekle

Čedno dekle (Julia Roberts in Richard Gere) Žurnal24 main
Nekdanji šef studia Walt Disney Company Jeffrey Katzenberger je razkril, kakšen je bil predvideni konec romantičnega filma Čedno dekle. Tragično …

Film Čedno dekle, v katerem sta blestela Richard Gere in Julia Roberts, še vedno navdušuje gledalce, saj spada med najbolj romantične filme vseh časov. Gledalci so požirali ljubezensko zgodbo poslovneža, ki se zaljubi v prostitutko, s katero je nato srečen do konca svojih dni … A prva verzija filma je predvidela drugačno usodo.

Jeffrey Katzenberg, nekdanji šef studia Walt Disney Company, je v intervjuju povedal, da prvotni scenarij ni bil primeren za mlajše občinstvo. "Prva verzija je bila temačna. Mislim, da je predvidela smrt prostitutke zaradi prevelikega odmerka," je povedal Katzenberg.

Na srečo je pravice za film odkupil Disney in spremenil konec in tudi naslov. Prvi se je glasil „3.000“, znesek, ki ga je prostitutka Vivian za svoje usluge zahtevala od Edwarda.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.