Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Taksist je prepir prekinil s pištolo

Taksi Žurnal24 main
Srbski taksist je namesto plačila dobil po glavi. Vrnil je s strelom.

V Beogradu se je ponoči krvavo končal prepir zaradi neplačanega računa za prevoz s taksijem. Okoli tretje ure zjutraj, ko je tamkajšnji 60-letni taksist pred enega od gostinskih lokalov v središču srbske prestolnice pripeljal mlajšo žensko, ta ni imela denarja, da bi vožnjo plača, poroča srbski Blic.

Taksistu je zagotovila, da bosta stroške namesto nje poravnala njena prijatelja in bosta zato prišla ven pred lokal. Oba sta res pristopila do taksista, a brez denarja. Zato se je med njimi vnel prepir, pri čemer sta oba začela taksista tudi brutalno pretepati. Taksistu je ob tem uspelo nekako iz avtomobila potegniti pištolo in ustreliti enega od napadalcev. Ustreljeni 37-letni pretepač je na mestu umrl. Taksista pa zaradi hudih poškodb glave in ostalih udarcev na beograjski urgenci.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 09:39 01.september 2014.

    Tko se dela ! Ena baraba manj ! BRAVO ! Predlagam da se tega taxista zaposli v Slovenski Policiji in to na PP Novo Mesto !

  • mph 16:03 31.avgust 2014.

    Se pridružujem željam.

  • kapibara 14:43 31.avgust 2014.

    BRAVO taksist, in čimprejše in najboljše okrvanje.. kao neke pederčine, jao kako sam ja jak, na steroidima.. pa puhle glave..še ta druga, bi moral skinit sa steroida...