Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Tako bi Big Brother kaznoval Tugomirja

tugomir Voyo
V hišo sta se vselila Alen in Simon, zapustiti pa sta jo morala Alenka in Tugomir.

Z Alenko so bili nominirali še Mirela, Maša in Filip, ki so bili tako kot ona v poraženi skupini.
 
"Nič se ne obremenjujem. Verjetno odhajam na lepše. Najbolj se veselim narave in prijateljev," je takoj po odhodu iz hiše povedala 40-letna temnolaska, ki se je v šovu poljubljala z Erikom in Mirelo. Na vprašanje, v katerem poljubu je uživala bolj, je povedala, da v poljubu z Mirelo.

Ta teden pa je bila nominirana tudi družina Cerić, saj ni uspešno opravila skrivne naloge. Gledalci so odločili, da mora šov zapustiti Tugomir. Kot je povedala voditeljica šova Manja Plešnar, bi moral Tugomir danes v vsakem primeru domov, saj je v spalnici večkrat brcnil Jadranko. Če ga ne bi izselili gledalci, bi ga zaradi nasilja pred vrata postavil Big Brother … Tugomir se je poslovil od vseh, le od Jadranke ne. V studiu je povedal, da ji ni rekel zbogom, ker ni prišla do njega. "Zdi se mi, da sem odšel še pravi čas,“ je še povedal in dodal, da mu ni žal za prepir, ki se je končal z rdečo liso na Jadrankinem obrazu.

V hišo sta se sicer vselila Alen in Simon, ki sta se v skritem delu hiše en teden pripravljala na svojo posebno nalogo – v Big Brotherju bosta morata igrati ljubezenski parček.

Komentarjev 1