Magazin > VIP
32 ogledov

Takšna je danes Cosbyjeva hči Vanessa

Tempestt Bledsoe Profimedias
Tempestt Bledsoe je v legendarni seriji Cosby zaigrala eno od hčerk zdravnika Huxtabla. Danes še vedno igra, a so njene vloge manjše in manj prepoznavne.

Tempestt Bledsoe je svojo kariero začela, ko je dopolnila štiri leta. Takrat je dobila vlogo v reklami za enega največjih proizvajalcev kosmičev v Ameriki. Ko je imela 9 let se je prijavila na avdicijo za novo serijo komedianta Billa Cosbyja – The Cosby Show, ki smo jo spremljali tudi na naših malih zaslonih. Tempestt je dobila vlogo četrtega otroka velike družine in se z vlogo zasidrala v televizijsko zgodovino.

The Cosby Show | Avtor: IMDb IMDb
Po 12. letih vloge Vanesse Huxtable, hčerke Billa Cosbyja, se je podala na novo pot. Dobila je kar nekaj vlog v različnih serijah in filmih, a nobena nova vloga se ni mogla primerjati z uspehom vloge Vanesse. Leta 1993 je v seriji A Different World spoznala zdajšnjega partnerja Darryla M. Bella.

Cosby nadlegoval tudi njo

Po tistem, ko so se medijem začele javljati ženske, ki naj bi jih zlorabil Bill Cosby je za Daily Mail spregovorila tudi Tempestt. "Nekega dne me je na snemanju prosil, če bi prišla do njegove prikolice, da povadiva eno od scen. Ponudil mi je želejev puding in me vprašal, če lahko tudi on dobi malo. Rekla sem, da lahko in mu ponudila žlico. Rekel je, da ni mislil tega in me ob tem božal po stegnu. Žele sem vrgla na tla in hitro stekla iz prikolice. Nisem hotela o tem govoriti javno, a vidim, da nisem edina, ki se ji je to zgodilo. Od takrat naprej sem se vedno počutila neprijetno v njegovi družbi, poleg tega pa nikoli več nisem jedla želeja,“ je povedala 43-letnica pred nekaj leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.