Magazin > VIP
231 ogledov

Takšna sta Balki in bratranec Larry danes

balki, larry Profimedias
Po 24 letih spet skupaj.

balki larry | Avtor: litefm.com litefm.com
Se spomnite priljubljene serije Popolna tujca o Larryju Appletonu, ki ga obišče bratranec Balki Bartokomous? Nadaljevanka je bila velik hit, snemali pa so jo od leta 1986 do 1993.

Larryja je igral Mark Linn-Baker, Balkija pa Bronson Pinchot, ki sta tudi po snemanju ostala prijatelja, v javnosti pa se nista več pojavljala skupaj. Na prvi skupni intervju po 24 letih jo je povabila radijska postaja Lite FM. Igralca sta med drugim povedala, da je bilo med njima takoj mogoče začutiti posebno kemijo, kar se je videlo tudi na malih ekranih. "Drug drugemu bereva misli. Ko sem prvič snemal komedijo brez Marka, je bilo, kot bi slepi osebi v stanovanju premaknili pohištvo,“ je povedal 57-letni Pinchot, 62-letni Linn-Baker pa je dodal: "Slišala sva isto glasbo. Obema so se zdele smešne iste stvari.“

Igralca po koncu serije nista ostala brez dela, a vidnejših vlog zanju ni bilo. O Linn-Bakerju se je sicer veliko govorilo pretekli teden, ko je zaigral v seriji The Lefovers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.