Magazin
51 ogledov

Takšne pikantnosti so na avdiciji spraševali tekmovalce

Matjaž kmetija Planet TV
V novi oddaji o šovu Kmetija: Nov začetek, ki jo vodi Miha, so razkrili avdicijske posnetke.

Na avdicijah je ekipa, ki stoji za šovom Kmetija: Nov začetek tekmovalce spraševala čisto vse, od a do ž. Očitno so bili brez dlake na jeziku, saj smo bili ob ogledu Matjaževega avdicijskega posnetka zelo presenečeni, ko smo slišali vprašanje: "Ali bi sam zase rekel, da si lep oziroma privlačen?" Vprašanje očitno ni presenetilo Matjaža, ki je brez oklevanja odgovoril, da to zase misli, vseeno pa se mu je malce 'zataknilo', ko so ga vprašali: "Koliko punc si imel oziroma, koliko si jih podrl?"

Vseeno je odgovoril na vprašanje, a z malce oklevanja: "Podrl? Približno 14 ali 15 deklet."

Obrnili smo se na Planet TV in jih vprašali, kakšna je rdeča nit vprašalnikov, s katerimi se srečujejo tekmovalci. "Ni prepovedanih vprašanj. Vse nas zanima. Od tega, kako bi reagirali v določeni situaciji, do tega, če imajo doma hišne ljubljenčke, kriminalno preteklost, nasilniški gen ali pa zbirko metuljev," je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica Maruša Penzeš in o intimnih oziroma pikantnih vprašanjih povedala: "Včasih takšnega vprašanja niti ni treba postaviti, saj se kandidati kar hitro sami izpovejo, misleč, da bi to utegnilo vplivati na to, da jih bomo izbrali."

Komentarjev 6
  • patron 09:19 26.november 2016.

    lani jim je celo uspelo kriminalca pripeljat v šou, je krotil svojo napadalnost in raje z roko udaril drugam, lahko bi jih pol potamanil....kmetom se še sanjalo ni.....

  • snupy 11 09:09 26.november 2016.

    Ma ta Matjažek jo še od blizu ni videl, mogoče sedaj ko gleda krave v rit.

  • glicinija 21:11 25.november 2016.

    in koliko jih je Godler, zakompleksani