Magazin
56 ogledov

Takšnega napada v finalu naših šovov še ni bilo

Survivor, Sandi
1/3
POP-TV-2
Med tremi finalisti je bil tudi tisti, ki je šel večini od tekmovalcev v nos. V finalni oddaji so člani porote finalista brez zadržkov napadli.

Po razglasitvi zmagovalca prvega slovenskega Survivorja, se je na Facebooku in Twitterju vsul plaz komentarjev, kjer so se gledalci postavili na dva pola - eni so navijali za zmagovalca Alena, drugi pa so bili jezni, da ni zmagal Sandi, ki da je odigral svojo igro in dokazal, da je odličen v taktikah ter da se je na resničnostni šov dobro pripravil.

V finalni oddaji je bilo še pred razglasitvijo glasov jasno, komu se nasmiha zmaga. Večina članov porote je bilo naklonjenih Alenu, Sandija pa so s svojimi komentarji kratko malo raztrgali. Prvo vprašanje je postavila Teja P., ki ga je vprašala, zakaj meni, da si ženske ne zaslužijo finala. Sledil je Klemen, ki mu je očital, da v času šova ni delal nič (nabiral hrane, pripravljal obrokov, gradil bivališča …).

Teja K. pa ga je zbodla z besedami: “V teh 1008. urah je verjetno bilo tudi nekaj zabavnih igric z ljudmi in me zanima, če lahko na ta svoj zabaven način še enkrat zabavno razložiš, kako si Franka potegnil za nos. Malo, če razložiš ta svoj ‘eci peci pec’, na svoj zabaven način.” Sandija je očitno zmotila beseda ‘zabaven’, saj je povedal, da ne razume, kaj je s tem mislila, zakaj je Teja besedo tolikokrat ponovila.

Za njo je sledila Ines, ki ga je prosila, če lahko našteje nekatere svoje karakteristike, ki naj bi jih pokazal tekom šova. Ta je naštel lojalnost, borbenost, prijaznost ... Rjavolaska pa je ob tem odvrnila: "Svoje karakteristike si pokazal z laganjem, zahrbtnostjo, zapičenimi noži v hrbtu, da ti človek ne more zaupati.” Sandi se je ob tem branil, češ da je znal igrati igro, Ines pa odgovora v jezi ni želela sprejeti:  “Vidim, da se ti še naprej vidiš v najboljši luči in da si bog Survivorja, tvoj odgovor je katastrofalen!”

To še ni vse. Tudi najmlajši tekmovalec, 20-letni Franko, ga je označil za zahrbtnega: “Na obali, kjer se mi lahko ne bi zlagal, si se mi smejal s praznim nasmehom in obljubljal prazne besede.”

Edina poleg Sandijevega zaveznika Jurija, ki je njegovo igro spoštovala in jo razumela, je bila Simona. “Pogledala sem približno 6 sezon Survivorja. Vedno me je zanimalo, kakšna porotnica bom. Zadala sem si, da bom objektivna, čeprav bo mogoče kdo zameril, ko bo slišal moje mnenje,” je začela Simona in ob tem Sandiju čestitala za odlično igro in ga označila za mojstra, celo čarodeja letošnjega Survivorja: “Iskreno čestitam za taktiko in za vse zmage na borbah.” 

Komentarjev 1
  • 1slovenka 09:48 03.december 2016.

    odločno trdim,da nujno potrebujete lektorja.ako ga imate,ga zamenjajte.