Slovenija
431 ogledov

Takšno bo vreme za prvomajske praznike

kresovanje Anže Petkovšek
Dan upora proti okupatorju bo deževen, za prvi maj naj bi bilo lepše.

"V četrtek (27. aprila, op. a.)bo deževalo povsod, meja sneženja se bo spuščala," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje. 

Kdor si je v petek vzel prost dan, ga bo vreme prav tako pustilo na cedilu. "V petek bodo občasne še krajevne padavine, deloma plohe in hladneje bo," se glasi napoved. 

"Od sobote dalje pa spet kaže na suho in postopno nekoliko toplejše vreme," pravijo vremenoslovci, ki so prek Twitterja napovedali, da so obeti za 1. maj kar dobri. 

Oblačno, možen dež ...

"Danes bo sicer zmerno, občasno pretežno oblačno. Popoldne je na zahodu možen občasen rahel dež. Pihati bo začel južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 stopinj Celzija. Jutri bo na vzhodu precej sončno, proti zahodu pa bo oblačnost naraščala. Predvsem v severozahodni Sloveniji bo občasno deževalo. Krepil se bo jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 12, najvišje dnevne od 15 do 21, v severozahodni Sloveniji malo nad 10 stopinj Celzija," pa je vremenska napoved za danes in jutri. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 1
  • macola 19:18 24.april 2017.

    "roštilj"????? Pa kje to živim???? Halooo.... :-( Sramota za novinarstvo....ki to sploh ni!