Slovenija
147 ogledov

Takšno vreme bo prihodnji teden

Poletje Shutterstock
Po včerajšnjem toplem dnevu tudi danes vremenoslovci napovedujejo od 20 do 24, na Priomrskem do 26 stopinj. Kako bo za vikend in prihodnji teden?

Danes bo pretežno jasno, predvsem v vzhodni polovici Slovenije bo občasno lahko tudi več oblačnosti. Tudi jutri bo pretežno jasno, ponekod bo pihal šibak veter južnih smeri. Dnevne temperature bodo do 26 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci z Arsa.

V petek se bo nekoliko pooblačilo, a do večera bo predvidoma še brez padavin. Pihal bo jugozahodni veter. V noči na soboto bo pričelo deževati, vmes bodo tudi nevihte. V soboto bo deževalo, predvsem na Primorskem bodo še nevihte. Zvečer bodo padavine od zahoda ponehale.

"V soboto bo naše kraje dosegla hladna fronta, v naši bližini bo nastalo tudi plitvo ciklonsko območje. Od nedelje naprej bo na območju Alp zračni tlak spet porastel, a v višinah se bo še zadrževal nekoliko hladnejši in nestabilen zrak," Arso napoveduje za konec tedna.

V soboto bodo padavine in nevihte zajele večji del Slovenije. Osvežilo se bo. "Od nedelje do četrtka bo ob dopoldnevih dokaj sončno, v popoldanskem času pa bodo možne krajevne plohe ali nevihte. Temperature bodo večinoma med 20 in 25 stopinj Celzija," pa se glasi vzpodbudna napoved za prihodnji teden.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.