Slovenija
144 ogledov

Takšno vreme nas čaka za vikend

Nevihta Profimedias
Že popoldne lahko pričakujete krajevne plohe in nevihte, v ponedeljek in torek pa deževno vreme, tudi ohladilo se bo.

Vremenoslovci za danes na Primorskem napovedujejo precej jasno vreme. "Tudi drugod bo sprva precej jasno jasno, v osrednji, severni in vzhodni Sloveniji bodo proti poldnevu in popoldne nastajale krajevne plohe in nevihte, kakšna pa tudi še zvečer," pravijo pri Agenciji za okolje. "Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj Celzija."

Jutri bo sprva precej jasno, čez dan pa bodo v notranjosti Slovenije nastajali kopasti oblaki in v osrednji, severni in vzhodni Sloveniji se bodo sredi dneva in popoldne pojavljale krajevne plohe in nevihte, kakšna se bo lahko zavlekla tudi v večerne ure. Najnižje jutranje temperature bodo po napovedih vremenoslovcev od 10 do 16, najvišje dnevne od 25 do 30 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek hladneje in dež

V soboto bo večinoma sončno, popoldne bodo v notranjosti Slovenije nastale posamezne vročinske nevihte. "V nedeljo bo sončno, popoldanske nevihte bodo malo verjetne," napovedujejo pri Arso. 

Nevihta | Avtor: Profimedias Profimedias

V ponedeljek in tudi še v torek kaže na bolj deževno vreme, osvežilo se bo. "V ponedeljek in torek bodo temperature le okoli 20 stopinj Celzija, od srede naprej pa bo več sonca in postopno spet topleje," še napovedujejo pri Arso.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.