Magazin > VIP
344 ogledov

Tamara iz Big Brotherja bo okrevala en mesec

tamara Facebook
Tamara Sobotič se bo jutri ulegla pod nož.

tamara, maša | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Nekdanja kandidatka šova Big Brother, Tamara Sobotič, si bo pri kirurgu Boštjanu Mlakarju (Zdrav splet) v Mariboru dala povečati oprsje. Zdravnik je ocenil, da bi Tamarini vitki postavi najlepše pristajali 205-mililitrski vsadki, s čimer se je svetlolaska takoj strinjala. "Še nikoli nisem spoznala tako prijaznega kirurga. Toplo ga priporočam. Ves potek operacije in tudi okrevanje mi je natančno opisal,“ je za naš portal povedala Tamara, ki se je že počasi loteva nemir. "Najbolj se bojim bolečin. Okrevanje bo sicer trajalo približno en mesec,“ nam je še zaupala in dodala, da se z majhnim oprsjem ni obremenjevala, si je pa od nekdaj želela večjega.

Je zato na finalni oddaji Big Brotherja posegla po silikonskih blazinicah? Kje pa, pravi Tamara. "Tega nikoli nisem uporabljala. Stilist mi je pred oddajo rekel, da jih moram nositi pod to obleko, ker je bila zelo odprta in zato nisem mogla nositi nedrčka.“

Takšnih težav kmalu ne bo več imela ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.