Magazin
38 ogledov

Tamara: "Iz tega nikoli ne bo nič"

Erik, Maša Voyo/ zurnal24.si
Maša in Erik sta si po odhodu Tamare iz šova Big Brother vse bliže in si celo izkazujeta pozornosti, le kaj na to poreče Tamara?

Ni težko opaziti, da se Erik in Maša veliko družita, si zaupata, svetlolaska pa je Eriku celo dovolila nekaj, kar do sedaj ni še nobenemu fantu. Erik jo je namreč smel počesati in to v postelji.

A Tamaro, ki pravi, da je Erik ljubezen njenega življenja, to prav nič ne skrbi. "Zelo slabo namigujejo, sama namreč gledam vse posnetke in spremljam šov v živo, zato vem, da iz tega nikoli ne bo nič. Maša je Eriku kot mlajša sestra in ob odhodu iz šova sem ga celo sama prosila, naj zakopljeta bojno sekiro in pazita drug na drugega. Prej sta se oba zaupala meni, sedaj pa drug drugemu, saj se je tako lažje prebiti skozi situacije v hiši. Eriku popolnoma zaupam, pa tudi Maši. Ko mu je na primer zaupala svoje težave doma, si jo je želel objeti, a je rekel, da tega raje ne bo storil zaradi svojega zmajčka, češ da se boji, kako bi to prikazali," je samozavestna Tamara. 

Erik in Maša sta svojo naklonjenost naslednji dan stopnjevala še s poljubi, oziroma Erik, ki je v pijanem stanju Mašo poljubljal po obrazu. Ko smo zaradi omenjenih posnetkov ponovno želeli stopiti v stik z Tamaro,  nam je zvezo prekinila. 

Le kaj pa bi porekla na Erikove in Mašine sinočnje igrice pod rjuho, zaradi katerih se je Primorec že zagovarjal pri Big Brotherju. Menda sta se pod rjuho le držala za roke, jima veramete?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.