Magazin > VIP
125 ogledov

Tanja: Bilo je preveč naporno

Tanja Balabanić Planet TV
Barovka Tanja se poslavlja od Primorske in se seli nazaj domov.

Tanja Balabanič, zgovorna Vrhničanka, ki se je spomnimo iz šova Bar, se vrača domov. Leto in pol je živela na Primorskem, kjer je delala v gostinstvu. S tem se ukvarja že vrsto let, saj je natakarica že iz časa najstniških let.

Dvaintridesetletnica se po življenju na Obali vrača domov, na rodno Vrhniko. Pravi, da na Primorskem stagnira in da si želi novih izzivov. "Čez nekaj dni se vračam domov, na Vrhniko. Tako sem se odločila, čeprav s težkim srcem. Rabim nove izzive. Tukaj je že leto in pol vse enako, nenehno delam in čas je za spremembo. Odločitev je bila težka, a tako je," je za Žurnal24 povedala vedno nasmejana Tanja. Doda, da ji ni vseeno in da med pakiranjem potoči tudi kakšno solzo: "Težko je, grozno je. Navadiš se na ljudi, na to okolje in med pakiranjem se mi trga srce."

Pravi, da še nima nove službe, da pa jo že išče. Želi si nečesa novega in pravi, da gostinstvo trenutno ni opcija. "Rada bi se malo umaknila iz gostinstva, zato se tudi vračam domov. Če bi hotela s tem nadaljevati bi ostala na Primorskem. Nagibam se k delu v komerciali, nekaj, kjer se dela z ljudmi, kjer je delovnik razgiban …."

Pove, da si je dala en mesec časa, da najde novo službe. Če pri lovu ne bo uspešna, se vrača v staro službo. "Šef bi najraje videl, da sploh ne grem,« je povedala in dodala, da to delo ni več zdravo zanjo, saj ji nenehno peša imunski sistem: "Nimam normalne prehrane. Pri meni, ko se dela, se dela. Včasih pozabim jesti. Zato na dva meseca vedno zbolim. Shujšala sem pet kilogramov, kar je zame ogromno."

Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • Five 18:41 29.september 2016.

    Tako se na ogled postavi.Mogoče tako dobi novega šefa.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:17 29.september 2016.

    Haha, to pa je novica za prvo stran. Ena že zdavnaj pozabljena "zvezdnica" še bolj pozabljene oddaje se seli 100 km in to mora vedeti cela Slovenija. Vi res nimate o čem pisati....